eSports: G2 Esports behaald zevende LEC-titel

Geplaatst:

Gisteravond vond de finale van het Europese Kampioenschap League of Legends (LEC) plaats. Zonder publiek barste de strijd tussen G2 Esports en Fnatic online los.

De finale was nogal bijzonder. Dit keer vond het niet plaats in een stadium vol met publiek, maar gewoon in het gaming-huis van de teams. De rivaliteit tussen beide teams kwam voor de finale al tot uiting en Fnatic was voor een aantal analysten toch het favoriete team. Hoewel de aanloop tot de finales voor G2 Esport niet optimaal ging, wisten ze de finale met een 3-0 te domineren. Fnatic probeerde in de derde game nog de rollen om te draaien, maar de poging mislukte. Hierdoor behaalde G2 Esport hun zevende LEC-titel en komt daarmee gelijk te staan met Fnatic. Zoals je hieronder kunt zien vond ook de huldiging op een speciale manier plaats.

Een aantal dagen voor de finale werd er nog bekend gemaakt dat BMW de sponsor werd van G2 en Fnatic en nog drie grote organisaties. Nu de Spring Split ten einde is gekomen duurt het nog een maand voordat de Summer Split van start gaat.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord