eSports: G2 Esport verlengt contracten spelers

De esport-organisatie G2 Esport heeft bekendgemaakt dat de contracten van een aantal spelers zijn verlengd. Het gaat hierbij niet om de spelers van één team, maar van drie teams.

G2 werd in 2015 opgericht door Carlos Rodriguez en groeide al snel uit tot een van de grotere organisaties van Europa. In League of Legends domineerde ze de LEC en eindigde vorig jaar tweede op het wereldkampioenschap. In Rocket League wist het team RNG te verslaan en de Rocket League Spring titel te bemachtigen. Het Rainbow Six: Siege team is wat nieuwer en kreeg laatst nog een nieuwe speler, maar ook dat team doet het goed. In het vorige seizoen eindigde ze namelijk tweede. G2 Esport is dus een succes en dat is ook te zien aan de verlenging van de contracten. De aankomende jaren gaan er geen veranderingen plaats vinden, want alle spelers van de drie teams hebben hun contract verlengd tot en met 2022.

Deze drie specifieke teams van G2 Esport presenteren in hun League ontzettend goed en het zal geen verrassing zijn als dit de komende jaren zo blijft. De spelers hebben namelijk al een flinke synergie met elkaar opgebouwd. Voor het League of Legends team is het winnen van het wereldkampioenschap dan ook het doel.

BRON G2esport

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?