Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Fortnite Winter Royale competitie keert terug

Als jij graag je skills wilt laten zien in een echt Fortnite-toernooi, dan heb ik goed nieuws voor je. De Fortnite Winter Royale competitie keert namelijk terug.

Vorige maand kreeg je nog de kans om een echte trofee te winnen met Fishing Frenzy in Fortnite, maar deze maand kun je spelen voor flink wat prijzengeld. Winter Royale is namelijk een speciale online competitie van de immer populaire Battle Royale-game Fortnite waarin echt geld te winnen valt. In deze competitie kunnen duo's de strijd met elkaar aangaan voor een totale prijzenpot van vijftien miljoen dollar. Het toernooi vindt plaats rond de feestdagen en neemt drie dagen in beslag. Elke serverregio en elk platform doet mee aan deze competitie en je kunt je inschrijven ongeacht je rang in de game. Het toernooi is platform-specifiek, dus je hoeft niet bang te zijn dat je het als consolespeler tegen een speler op de pc hoeft op te nemen of andersom.

Fortnite Winter Royale 2019

Fortnite is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. De Winter Royale competitie vindt plaats van 20 tot 22 december.

BRON Epic Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?