eSports: Fortnite Winter Royale competitie keert terug

Geplaatst:
Aangepast: 6 december 2019 12:08

Als jij graag je skills wilt laten zien in een echt Fortnite-toernooi, dan heb ik goed nieuws voor je. De Fortnite Winter Royale competitie keert namelijk terug.

Vorige maand kreeg je nog de kans om een echte trofee te winnen met Fishing Frenzy in Fortnite, maar deze maand kun je spelen voor flink wat prijzengeld. Winter Royale is namelijk een speciale online competitie van de immer populaire Battle Royale-game Fortnite waarin echt geld te winnen valt. In deze competitie kunnen duo's de strijd met elkaar aangaan voor een totale prijzenpot van vijftien miljoen dollar. Het toernooi vindt plaats rond de feestdagen en neemt drie dagen in beslag. Elke serverregio en elk platform doet mee aan deze competitie en je kunt je inschrijven ongeacht je rang in de game. Het toernooi is platform-specifiek, dus je hoeft niet bang te zijn dat je het als consolespeler tegen een speler op de pc hoeft op te nemen of andersom.

Fortnite is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. De Winter Royale competitie vindt plaats van 20 tot 22 december.

Bron: Epic Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord