Forza Motorsport 7
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 oktober 2017
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

eSports: Ford komt met eSports-raceteam: Fordzilla

Opnieuw is een mainstream-bedrijf geïnteresseerd in de wondere wereld van eSports. Ford heeft bekendgemaakt dat zij een officieel eSports-raceteam hebben opgezet, genaamd Fordzilla. Het automerk wil hiermee voortborduren de racehistorie van het bedrijf.

Het is niet de eerste keer dat een groot 'mainstream-merk' besluit te investeren in eSports. En geef ze eens ongelijk! De industrie is booming en het biedt bedrijven de mogelijkheid om de jonge generatie te bereiken. Met het nieuwe eSports-team, genaamd Fordzilla, wil Ford meedraaien op het hoogste niveau van Forza Motorsport 7. Het autobedrijf is op de gamescom aanwezig, om professionele spelers te werven. Er komen nationale teams voor Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Ford onthuld haar nieuwe eSports-team aan het publiek middels een video op haar officiële YouTube-kanaal:

De ontwikkelaars van Forza Motorsport 7 hebben met enthousiasme gereageerd op de onthulling van Ford. Volgens de studio draagt Ford op deze manier bij aan het aantrekkelijker maken van de eSports-wereld.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?