eSports: Fnatic annuleert plaatsing Epicenter CS:GO

Geplaatst:

Fnatic en de organisator Epic Esports Events hebben via Twitter laten weten dat Fnatic de plaatsing voor het Epicenter CS:GO tournament heeft geannuleerd. Het team Mousesports neemt de plaats van Fnatic over.

Gister werden de teams voor Epicenter bekendgemaakt, maar Fnatic kiest ervoor om hun plaatsing te annuleren. Via Twitter lieten ze weten dat de gezondheid van de spelers vooropstaat en dat ze er voor kiezen om het team een langere pauze te geven voordat 2020 aanbreekt. Eerder deze maand viel speler Krimz al uit door de griep en verdere complicaties, waardoor Fnatic een vervanger moest inzetten. Omdat er hierdoor een spot vrijkomt, is deze gegeven aan de finalist van de Europese kwalificaties. Dit wordt de eerste keer dat Mousesports meedoet aan het evenement.

Het Epicenter CS:GO event vindt plaats in Moskou en wordt gehouden van 17 tot 22 december.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike: Global Offensive

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 augustus 2012

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord