Counter-Strike: Global Offensive
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 augustus 2012
  • PLATFORMEN Pc
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Fnatic annuleert plaatsing Epicenter CS:GO

Fnatic en de organisator Epic Esports Events hebben via Twitter laten weten dat Fnatic de plaatsing voor het Epicenter CS:GO tournament heeft geannuleerd. Het team Mousesports neemt de plaats van Fnatic over.

Gister werden de teams voor Epicenter bekendgemaakt, maar Fnatic kiest ervoor om hun plaatsing te annuleren. Via Twitter lieten ze weten dat de gezondheid van de spelers vooropstaat en dat ze er voor kiezen om het team een langere pauze te geven voordat 2020 aanbreekt. Eerder deze maand viel speler Krimz al uit door de griep en verdere complicaties, waardoor Fnatic een vervanger moest inzetten. Omdat er hierdoor een spot vrijkomt, is deze gegeven aan de finalist van de Europese kwalificaties. Dit wordt de eerste keer dat Mousesports meedoet aan het evenement.

Het Epicenter CS:GO event vindt plaats in Moskou en wordt gehouden van 17 tot 22 december.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?