Splatoon 2
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM 21 juli 2017
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE

eSports: Finale Europees Kampioenschap Splatoon 2 live te volgen

De finale van het Europees Kampioenschap Splatoon 2 in Parijs is live te volgen. Het evenement vindt plaats op 9 en 10 maart en wordt wereldwijd live gestreamd via Nintendo’s YouTube- en Twitch kanalen.

In de afgelopen maanden hebben verschillende Splatoon 2-teams in Europa gestreden voor de nationale kampioenstitels. Op 9 en 10 maart gaan deze twaalf kampioenen het tegen elkaar opnemen om te zien wie de felbegeerde Splatoon 2 European Championship-trofee mee naar huis mag nemen. Nederland wordt vertegenwoordigd door het team Polderlantis en zij gaan het opnemen tegen de titelverdediger, de BackSquids en de andere Europese topteams.

Splatoon 2 Tournament

Check het Splatoon 2 European Championship op het YouTube kanaal van Nintendo of ga naar hun Twitch kanaal. De eerste rondes vinden plaats op zaterdag 9 maart om 12 uur, terwijl de halve finale en finale live worden gestreamd op zondag 10 maart vanaf 13 uur.

BRON Persbericht Nintendo

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?