eSports: FC Barcelona kondigt team voor League of Legends aan

Geplaatst: 13 november 2021 13:50
Aangepast: 13 november 2021 14:04

FC Barcelona maakt officieel de stap naar de League of Legends esport scene. Volgend jaar speelt hun team in de Spaanse regionale League.

In Europa is de LEC het hoogste niveau als het gaat om League of Legends, maar daaronder zijn er verschillende regionale competities. De Spaanse competitie, oftewel de Superliga, is de grootste regionale competitie die er is en brengt veel talent naar de LEC. Zo speelt onder andere het academieteam van Mad Lions in deze competitie. Met het oprichten van een League of Legends team is FC Barcelona een stap dichter bij hun doel om een grote naam te worden in de wereld van esport. Naast dat League of Legends één van de populairste esport-games is, is het ook een game zonder geweld. Wat aanslaat bij de visie van Barcelona. Het team van Barcelona start hun eerste seizoen in de Superliga in januari.

Het nieuws is geen complete verrassing want FC Barcelona is al twee jaar bezig met esport. De voetbalclub heeft namelijk al teams in eFootball, Rocket League en Hearthstone.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord