League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: FC Barcelona kondigt team voor League of Legends aan

FC Barcelona maakt officieel de stap naar de League of Legends esport scene. Volgend jaar speelt hun team in de Spaanse regionale League.

In Europa is de LEC het hoogste niveau als het gaat om League of Legends, maar daaronder zijn er verschillende regionale competities. De Spaanse competitie, oftewel de Superliga, is de grootste regionale competitie die er is en brengt veel talent naar de LEC. Zo speelt onder andere het academieteam van Mad Lions in deze competitie. Met het oprichten van een League of Legends team is FC Barcelona een stap dichter bij hun doel om een grote naam te worden in de wereld van esport. Naast dat League of Legends één van de populairste esport-games is, is het ook een game zonder geweld. Wat aanslaat bij de visie van Barcelona. Het team van Barcelona start hun eerste seizoen in de Superliga in januari.

Het nieuws is geen complete verrassing want FC Barcelona is al twee jaar bezig met esport. De voetbalclub heeft namelijk al teams in eFootball, Rocket League en Hearthstone.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?