eSports: eSports is hot op Quakecon

Geplaatst:

Het duurt niet lang voordat QuakeCon 2018 van start gaat. Het grote evenement wordt dit jaar in Dallas gehouden en eSports gaat een grote rol spelen. Zo reizen de beste The Elder Scrolls Legends- en Quake Champions-spelers af naar The Big D (dat is serieus Dallas' bijnaam, no joke).

Op 9 en 10 augustus gaan alle kaarten op tafel tijdens The Elder Scrolls: Legends Masters Series. De spelers die de voorrondes hebben weten te overleven strijden dan om de titel van TESL Master en kunnen maar liefst 50.000 dollar winnen! De grote finale is via Twitch te aanschouwen op vrijdag 10 augustus om 17:15. Op vrijdag gaat ook de QuakeCon Open van start waarbij de beste Quake Champions het in 2v2-matches tegen elkaar opnemen. De beloning is maar liefst 175.000 dollar dus verwacht een pittige strijd. De finale daarvan is op zaterdagavond te aanschouwen.

onbekend

Bron: Bethesda
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quake Champions

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2018

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord