eSports: Esport team Schalke 04 krijgt eigen documentaire

Geplaatst: 7 september 2021 14:20

Pak je zakdoekjes maar alvast want het esports-team Schalke 04 krijgt een eigen documentaire. De bedoeling hiervan is om echt afscheid te nemen van de fans en de LEC, het Europese kampioenschap League of Legends.

Schalke 04 kwam als esport-team het Europese kampioenschap League of Legends binnen in het jaar 2016. Sindsdien wisten ze een trouwe fanbase te creëren en hebben ze veel spelers zien komen en gaan. Door de financiële problemen van het voetbal team Schalke 04, moesten ze de moeilijke beslissing nemen om hun plek in de LEC te verkopen. Om het laatste jaar van Schalke 04 Esports te vieren, komt er deze week een documentaire uit. In de documentaire spreken verschillende gasten over het team, zoals Sjokz, en wordt er teruggeblikt op de afgelopen jaren. Het esport-team van Schalke 04 bestaat nog wel en speelt in de hoogste Duitse competitie.

De documentaire is 10 september om zes uur in de avond te bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Schalke 04. 

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord