League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Esport team Schalke 04 krijgt eigen documentaire

Pak je zakdoekjes maar alvast want het esports-team Schalke 04 krijgt een eigen documentaire. De bedoeling hiervan is om echt afscheid te nemen van de fans en de LEC, het Europese kampioenschap League of Legends.

Schalke 04 kwam als esport-team het Europese kampioenschap League of Legends binnen in het jaar 2016. Sindsdien wisten ze een trouwe fanbase te creëren en hebben ze veel spelers zien komen en gaan. Door de financiële problemen van het voetbal team Schalke 04, moesten ze de moeilijke beslissing nemen om hun plek in de LEC te verkopen. Om het laatste jaar van Schalke 04 Esports te vieren, komt er deze week een documentaire uit. In de documentaire spreken verschillende gasten over het team, zoals Sjokz, en wordt er teruggeblikt op de afgelopen jaren. Het esport-team van Schalke 04 bestaat nog wel en speelt in de hoogste Duitse competitie.

De documentaire is 10 september om zes uur in de avond te bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Schalke 04. 

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?