Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

eSports: Eerste grote toernooi aangekondigd voor Apex Legends

Het tweede seizoen van de free-to-play battle royale-game Apex Legends is van start gegaan. Reden genoeg voor Electronic Arts om groots uit te pakken. De ontwikkelaar heeft middels haar Twitteraccount het eerste grote toernooi voor Apex Legends aangekondigd: het Preseason Invitational-toernooi.

Het wereldkampioenschap van de battle royale-koning Fortnite is net achter de rug, maar Electronic Arts houdt het vuur warm. De ontwikkelaar heeft namelijk het eerste grote toernooi aangekondigd voor Apex Legends, getiteld: het Preseason Invitational-toernooi. De prijzenpot is niet mis, want wie het toernooi wint gaat met maar liefst een half miljoen dollar naar huis. In totaal gaan er tachtig teams meedoen aan het toernooi. Het toernooi werkt met een dubbele eliminatie-systeem, wat inhoudt dat teams maximaal twee keer mogen verliezen. Teams met een directe uitnodiging van Electronic Arts hebben voorgang op een deelname. Maar ook teams zonder een uitnodiging hebben de kans om zich aan te melden.

Met de start van het tweede seizoen Apex Legends zagen spelers de introductie van de competitieve modus. De aankondiging van het Preseason Invitational-toernooi ligt hier in het verlengde van. Het toernooi vindt van 13 tot en met 15 september plaats in de Poolse stad Krakau.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?