Dota 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 9 juli 2013
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Dota The International is uitgesteld

Er is bekendgemaakt dat Dota The International is uitgesteld. In een blog maakte het Dota team bekend waarom er besloten is om de competitie uit te stellen.

Het Coronavirus heeft de meeste landen nog steeds in zijn greep, waardoor het Dota team heeft besloten om The International verder uit te stellen. Volgens het team zijn er meerdere datums bekeken, maar is er een grote kans dat de competitie gaat plaats vinden in 2021. De Battle Pass die met het evenement zou uitkomen, wordt nog steeds aan Dota 2 toegevoegd. Doordat ook zij thuis moeten werken, wordt de releasedatum wel wat later bekendgemaakt.

Op het moment is het Dota team nog druk bezig met het inplannen van de Dota Pro Circuit. Het is dus nog afwachten of dit doorgaat en hoe het er dan uitkomt te zien.

BRON Dota 2

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?