League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Datum Spring Split finale van de LEC bekend

De LEC heeft met een video bekendgemaakt wanneer de Spring Split finale van het Europese Kampioenschap League of Legends gaat plaatsvinden.

De Spring Split van de LEC is al een paar weken bezig en komt bijna ten einde. Met nog vier wedstrijden per team te gaan hebben de meeste teams elkaar al twee keer ontmoet. Binnenkort vinden dus de Spring Split finales plaats, maar tot op heden was de datum nog niet bekend. Via een video in 8-bit stijl, heeft de LEC bekendgemaakt wanneer de finale gaat plaats vinden. Dit zal zijn op 10 en 11 april en wordt helaas gehouden in de Berlijnse studio. Normaal gesproken vindt de finale plaats in een groot stadium in een ander Europees land, maar wegens Covid-19 is dit niet mogelijk. Momenteel staat G2 Esports met hun nieuwe Ad-Carry Rekkles bovenaan de ranglijst en volgen daarna de teams Rogue en Mad Lions. Omdat er zes teams naar de play-offs mogen zijn er nog drie plekken te vergeven, waar momenteel Fnatic en SK Gaming voor strijden.

De Spring Split finale van het Europese Kampioenschap League of Legends gaat plaatsvinden op 10 en 11 april en is online te volgen via het officiële LEC Twitch-kanaal.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?