eSports: Capcom Cup VIII gaat niet door

Geplaatst: 8 januari 2022 15:00

Capcom heeft via een Tweet laten weten dat Capcom Cup 2021 helemaal niet doorgaat. Het was de bedoeling dat de Capcom Cup 2021 alsnog gehouden zou gaan worden in 2022.

Vorig jaar werd er besloten om de Capcom van 2021 te verplaatsen naar februari 2022. Omdat ook het wereldkampioenschap van de Street Fighter League werd geannuleerd was het de bedoeling om deze alsnog te houden tijdens de Capcom. In het bericht is te lezen dat het wereldkampioenschap helemaal wordt geschrapt, maar dat ze bezig zijn met een online versie van de Capcom Cup VIII om het seizoen toch nog op een speciale manier te eindigen. Spelers die zich hier al voor hebben geplaatst krijgen dus alsnog de kans om hun talenten te laten zien.

Het is nog niet bekend wanneer de Capcom Cup online van start gaat.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter V

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

16 februari 2016

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord