eSports: Broxah verlaat het Europese team Fnatic

Geplaatst: 20 november 2019 20:50
Aangepast: 20 november 2019 21:19

Na het League of Legends wereldkampioenschap gaat de off-season officieel van start. Hierbij worden contracten verlengd of spelers vertrekken naar andere teams. Broxah liet via Twitter weten Fnatic officieel te verlaten.

Dat er veranderingen gingen plaats vinden in Fnatic was al bekend door de vele geruchten. Mads ''Broxah'' Brock-Pedersen speelde als jungler drie jaar voor Fnatic. Hierbij behaalde hij twee Europese titels en haalde hij de finale van het wereldkampioenschap in 2018 en de kwartfinales in 2019. Hij ruilt het oranje en zwart van Fnatic in voor de blauwe kleuren van het Amerikaanse team TL. Dit betekend dat Broxah volgend jaar te zien is in de LCS, het Amerikaanse kampioenschap.

Eerder deze maand verloor Fnatic al de coach Youngbuck die volgend jaar gaat coachen voor het team Excel. De nieuwe jungler voor Fnatic is nog niet aangekondigd, maar volgens Jacob Wolf wordt Selfmade de opvolger van Broxah.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord