League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Broxah verlaat het Europese team Fnatic

Na het League of Legends wereldkampioenschap gaat de off-season officieel van start. Hierbij worden contracten verlengd of spelers vertrekken naar andere teams. Broxah liet via Twitter weten Fnatic officieel te verlaten.

Dat er veranderingen gingen plaats vinden in Fnatic was al bekend door de vele geruchten. Mads ''Broxah'' Brock-Pedersen speelde als jungler drie jaar voor Fnatic. Hierbij behaalde hij twee Europese titels en haalde hij de finale van het wereldkampioenschap in 2018 en de kwartfinales in 2019. Hij ruilt het oranje en zwart van Fnatic in voor de blauwe kleuren van het Amerikaanse team TL. Dit betekend dat Broxah volgend jaar te zien is in de LCS, het Amerikaanse kampioenschap.

Eerder deze maand verloor Fnatic al de coach Youngbuck die volgend jaar gaat coachen voor het team Excel. De nieuwe jungler voor Fnatic is nog niet aangekondigd, maar volgens Jacob Wolf wordt Selfmade de opvolger van Broxah.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?