eSports: Brollan verlengt contract bij Fnatic

Geplaatst: 20 maart 2021 15:30

De jonge Counter-Strike: Global Offensive pro-speler Brollan heeft zijn contract met Fnatic voor een aantal jaar verlengd. Het nieuws werd door Fnatic gedeeld op Twitter.

Brollan begon al op vroege leeftijd met het spelen van Counter-Strike: Global Offensive en werd in 2018 onderdeel van het team. Brollan die momenteel achttien is, wordt door zijn jonge leeftijd gezien als een van de nieuwe sterren in de scene. Samen met Fnatic wist hij dan ook de PLG Grand Slam te winnen in 2018 en DreamHack Masters Malmö in 2019. Nu heeft Brollan dus besloten om zijn carrière voort te zetten bij Fnatic en tekent bij voor nog eens drie jaar. Dit betekent dat Brollan tot 2024 onder contract staat. Om het nieuws in stijl te delen heeft Fnatic een korte video geplaatst, waarin een aantal van zijn beste momenten te zien zijn.

Brollan komt samen met Fnatic in actie tegen Team Liquid op 25 maart om half 4. Deze wedstrijd is onderdeel van de ESL Pro League Season 13 en is een best of 3.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike: Global Offensive

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 augustus 2012

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord