eSports: Blizzard breidt Hearthstone Masters Tours uit in 2020

Geplaatst: 8 januari 2020 15:20

Via een persbericht heeft Blizzard laten weten het aantal Heartstone Masters Tours uit te breiden in 2020. Het aantal wordt hiermee verdubbeld vergeleken met 2019.

De drie Masters Tours die werden gehouden in 2019 vonden plaats in Las Vegas, Seoul en Boekarest. Met de hulp van ESL en DreamHack worden er in 2020 zes Master Tours gehouden. Elk tournament krijgt hierbij een minimale prijzenpot van tweehonderdvijftigduizend dollar. Nog niet alle datums zijn vrijgegeven, maar de Masters Tours doen onder andere Indonesië, Zweden, Canada en Spanje aan. Blizzard heeft daarbij ook aangekondigd dat Grandmasters met twee seizoenen terugkeert in 2020.

De eerste Master Tour vindt plaats tussen 31 januari en 2 februari in Texas. Het eerste Grandmaster seizoen begint in april 2020.

Bron: Blizzard

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hearthstone: Heroes of Warcraft

Series

Hearthstone

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

12 maart 2014

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord