Hearthstone: Heroes of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2014
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

eSports: Blizzard breidt Hearthstone Masters Tours uit in 2020

Via een persbericht heeft Blizzard laten weten het aantal Heartstone Masters Tours uit te breiden in 2020. Het aantal wordt hiermee verdubbeld vergeleken met 2019.

De drie Masters Tours die werden gehouden in 2019 vonden plaats in Las Vegas, Seoul en Boekarest. Met de hulp van ESL en DreamHack worden er in 2020 zes Master Tours gehouden. Elk tournament krijgt hierbij een minimale prijzenpot van tweehonderdvijftigduizend dollar. Nog niet alle datums zijn vrijgegeven, maar de Masters Tours doen onder andere Indonesië, Zweden, Canada en Spanje aan. Blizzard heeft daarbij ook aangekondigd dat Grandmasters met twee seizoenen terugkeert in 2020.

De eerste Master Tour vindt plaats tussen 31 januari en 2 februari in Texas. Het eerste Grandmaster seizoen begint in april 2020.

BRON Blizzard

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?