Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Blizzard annuleert de Chinese Overwatch competitie

Blizzard heeft aangekondigd de officiële Overwatch wedstrijden in China te annuleren. Het Overwatch seizoen moet nog van start gaan, maar door het Coronavirus nemen Blizzard en de teams al voorzorgsmaatregelen.

In een Tweet liet Blizzard weten de wedstrijden in China in de maanden februari en maart te annuleren. Dit om ervoor te zorgen dat de spelers, fans en personeel veilig blijft en niet besmet wordt met het Coronavirus. Ze laten hierbij weten nog steeds enthousiast te zijn over de competitie en dat verdere informatie nog volgt. Shanghai Dragons is een van de teams die via Twitter heeft laten weten druk bezig te zijn met het verhuizen van hun spelers naar Zuid-Korea. Het team Chengdu Hunters heeft besloten om in China te blijven maar neemt wel voorzorgsmaatregelen. Dit is niet de eerste esport waarbij er besloten wordt om de competitie te annuleren of stop te zetten door het Coronavirus. Ook het League of Legends kampioenschap in China staat momenteel stil.

Het nieuwe Overwatch seizoen begint op 8 februari. Het is nog niet bekend wanneer de westrijden in China wel worden gespeeld.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?