eSports: BIG Wint CS-Summit 6 Europe

Geplaatst: 7 juli 2020 14:30

Zondagavond vond de finale van het Counter-Strike: Global Offensive toernooi CS-Summit 6 Europe plaats. De finale werd uiteindelijk gewonnen door BIG, wat nogal een verrassing was.

CS-Summit 6 bestond uit een lagere en hogere bracket, waardoor uit beide een finalist naar voren kwam. Zondagavond speelde het Duitse team BIG dan ook tegen de superkracht Vitality. Vitality werd samen met G2 gezien als de favoriet, maar G2 wist de play-offs niet te behalen. Omdat BIG de winnaars waren van de lagere bracket stonden ze direct met 1-0 achter. Hoewel ze Vitality al eerder waren tegengekomen en die match hadden verloren eindigde de finale met een 3-2 winst voor BIG. Ze wonnen op de mappen Mirage, Dust2 en Overpass en verloren op Inferno. Door het winnen van de CS-Summit 6 Europe staat BIG op de eerste plek op de HTLV-ranglijst en mag zich daardoor het beste team van de wereld noemen.

Het volgende Counter-Strike: Global Offensive toernooi vindt plaats van 8 tot 16 augustus en is de DreamHack Open Summer 2020 Europe. Het team BIG doet hier ook aan mee. Dit is niet het enige toernooi dat plaats vindt in augustus want ESL One Cologne 2020, de kathedraal van Counter-Strike, begint op 21 augustus en eindigt op de 30 augustus.

Bron: HTLV

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike: Global Offensive

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 augustus 2012

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord