eSports: Astralis wint ESL ONE: Road to Rio Europe

Geplaatst:

Gister vond de finale van de ESL One: Road to Rio Europe plaats tussen Astralis en het team G2. Na een korte finale wist Astralis het toernooi te winnen.

ESL One: Road to Rio is een extra regionaal toernooi waar teams een plek kunnen verdienen voor de Major ESL One: Rio 2020 in november. Astralis wist gedurende het toernooi elke wedstrijd te winnen en kwam daardoor met een map voordeel de finale in. G2 die juist via de Lower Bracket de finale binnenkwam stond hierdoor direct met 1-0 achter. De finale was dan ook aan de korte kant, want Astralis wist op de map Nuke met 16-6 te winnen en op Vertigo met een snelle 16-2. Door het winnen van het toernooi staat Astralis op de eerste plek van de Regionale Major ranglijst in Europa. Deze ranglijst bepaald straks welke teams er worden uitgenodigd voor de ESL One: Rio.

ESL One: Rio 2020 zou officieel in mei plaats vinden, maar is door het Coronavirus verplaats naar november. Tussen 19 en 22 november vinden de wedstrijden plaats voor een prijzengeld van twee miljoen dollar.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike: Global Offensive

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 augustus 2012

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord