Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Counter-Strike: Global Offensive
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 augustus 2012
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Astralis wint ESL ONE: Road to Rio Europe

Gister vond de finale van de ESL One: Road to Rio Europe plaats tussen Astralis en het team G2. Na een korte finale wist Astralis het toernooi te winnen.

ESL One: Road to Rio is een extra regionaal toernooi waar teams een plek kunnen verdienen voor de Major ESL One: Rio 2020 in november. Astralis wist gedurende het toernooi elke wedstrijd te winnen en kwam daardoor met een map voordeel de finale in. G2 die juist via de Lower Bracket de finale binnenkwam stond hierdoor direct met 1-0 achter. De finale was dan ook aan de korte kant, want Astralis wist op de map Nuke met 16-6 te winnen en op Vertigo met een snelle 16-2. Door het winnen van het toernooi staat Astralis op de eerste plek van de Regionale Major ranglijst in Europa. Deze ranglijst bepaald straks welke teams er worden uitgenodigd voor de ESL One: Rio.

ESL One: Rio 2020 zou officieel in mei plaats vinden, maar is door het Coronavirus verplaats naar november. Tussen 19 en 22 november vinden de wedstrijden plaats voor een prijzengeld van twee miljoen dollar.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?