Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

eSports: Apex Legends krijgt eerste grote esports toernooien

FaceIt kondigt aan een serie Apex Legends toernooien te houden over de periode van een aantal maanden. Veel grote esports teams zijn tijdens deze toernooien vertegenwoordigd.

Apex Legends stormde een aantal maanden geleden de gamesindustrie binnen als een orkaan, maar begint inmiddels steeds meer de vorm aan te nemen van een storm in een glas water. Op het gebied van esports valt er nog wel wat winst te behalen voor de battle royale-game, want daarmee stond de game nog in de kinderschoenen. Binnenkort nemen teams als Fnatic, Cloud9, Team Liquid, G2 en 100 Thieves het tegen elkaar op in Apex Legends. Wekelijks wordt het evenement live gestreamd op het Twitch-kanaal van FaceIt.

Apex Legends Squad

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?