ESPN naar Xbox Live

ESPN is een belangrijke sportzender in Amerika die ook over de rest van de wereld veel bekeken wordt. Vandaag maakte Microsoft bekend dat de sportzender ook op Xbox Live te kijken zal zijn.

Je zult kunnen terugspoelen, stilzetten en doorspoelen via ESPN op Xbox Live. Daarnaast zullen de meeste video's op HD te bekijken zijn. Helemaal gratis. Ook de navigatie door het ESPN menu kan via Kinect.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?