Er worden nieuwe games aan de Nintendo Selects-collectie toegevoegd

Geplaatst:

Vanaf volgende maand worden er weer een aantal nieuwe games aan de Nintendo Selects-collectie toegevoegd. Hierdoor worden een aantal grote titels voorzien van een fikse prijsverlaging.

Nintendo Selects is de budget-lijn van het Japanse bedrijf. Over het algemeen krijgen Nintendo-games niet of nauwelijks een prijsverlaging. Om bepaalde games toch interessant te houden worden bepaalde games uitgebracht onder de Nintendo Selects-collectie. Deze collectie aan games zijn voorzien van een zachter prijskaartje. Komende maand worden er drie grote 3DS titels aan het lijstje toegevoegd. The Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS, Super Mario Maker voor de 3DS en Star Fox 64 3D voegen zich bij de reeks games die vallen onder Nintendo Selects.

De bovengenoemde games zijn vanaf 4 februari beschikbaar als Nintendo Selects-game en daardoor dus goedkoper verkrijgbaar.

Bron: Polygon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord