Er komt een nieuwe Nintendo Direct aan

Nintendo heeft aangekondigd dat er een nieuwe Nintendo Direct aankomt. De presentatie vindt morgen al plaats.

De laatste Nintendo Direct-presentatie was de Nintendo Direct Mini Partner Showcase van vorig jaar waarin vooral nieuwe third-party games werden getoond. Nintendo heeft vandaag aangekondigd dat het morgen weer tijd is voor een nieuwe Nintendo Direct. In deze presentatie wordt er voor vijftig minuten lang nieuwe informatie gedeeld over bestaande en aankomende games. Zo wordt er meer bekendgemaakt over Super Smash Bros. Ultimate en verschillende games die in de eerste helft van 2021 voor de Nintendo Switch worden uitgebracht.

De livestream van de Nintendo Direct-presentatie gaat morgen 17 febrauri om 23:00 van start en is te bekijken via het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland en de Nintendo Direct-website.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?