Check hier alle PlayStation State of Play content

Er is nog geen PlayStation 4 nodig

Jack Tretton CEO van Sony Computer Entertainment is verschrikkelijk blij met de verkoopcijfers van Heavy Rain. Mede dankzij deze goede verkoopcijfers vindt hij het nog niet nodig om bezig te zijn aan een PlayStation 4. Hij vertelde dat de PlayStation 4 pas zal komen als er ook echt vraag naar is. Tretton vertelde dat de PlayStation 3 nog net over de helft van z'n levenslijn is, en er nog zat kracht inzit.

I don't know what the percentage would be, but we've clearly just scratched the surface in the PS3. You're just starting to see games like Little Big Planet, Uncharted 2, and Final Fantasy XIII, that are really taking advantage of the technology. You are going to see more and more value and more and more innovation across the board.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?