Episode 3 van het laatste TWD-seizoen komt hopelijk eind dit jaar

Geplaatst:

Inmiddels is algemeen bekend dat Telltale het niet heeft gered in de harde gamewereld. Na een onzekere tijd bleek Skybound Games het stokje over te nemen en The Walking Dead: The Final Season af te gaan maken. De derde episode van dit laatste seizoen verschijnt eind dit jaar.

Althans, dat is absoluut geen belofte wist Robert Kirkman van Skybound Games te melden in een vragenrondje op Reddit. Op de de vraag van een Reddit-gebruiker of zij de derde episode nog dit jaar uit gingen brengen, antwoordde Kirkman met ja. Hij zei daarbij dat het hem tegen zou vallen als dat niet zou lukken, maar een echte belofte kan hij momenteel niet maken. Dit komt voornamelijk omdat ze zich op dit moment in een behoorlijk precaire situatie bevinden waar veel mensen, bedrijven en contracten mee gemoeid zijn. Hierdoor is Skybound Games op dit moment dus nog niet begonnen aan het afronden van Episode drie. Desalniettemin ziet hij het positief in en verwacht Skybound Games binnenkort aan de afrondende fase te kunnen beginnen.

onbekend

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

Series

The Walking Dead

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord