Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Epic's nieuwe engine zal getoond worden

De Unreal 3 engine van Epic brengt mooie graphics in beeld. Denk bijvoorbeeld aan Gears Of War, BioShock en de meest recente Unreal Tournament 3. Naast dat Epic games maakt, werken ze ook verder aan hun engine. En hoe dat zie je op de Games Developers Conference van 18 tot en met 22 februari.

Tijdens de Games Developers Conference zal Epic zijn herziene versie van de Unreal 3 engine laten zien. Het zal geheel zal behind closed doors plaats vinden, maar er zullen vast wel na een paar dagen filmpjes op internet verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?