Epic verkleint Fortnite pc-versie bestandsgrootte

Geplaatst:

Fortnite haar bestandsgrootte voor de pc wordt flink verkleind. Epic laat de details los van de volgende patch via Twitter.

De update wordt een flinke voor de pc. Grappig genoeg moet het juist ervoor zorgen dat de game zelf een stuk kleiner wordt. De patch heeft een grootte van 27GB. Nadat de patch geïnstalleerd is, moet deze ervoor zorgen dat Fortnite meer dan 60GB verliest. De pc-versie van de game is op dit moment 90GB groot. Naast de vermindering van de grootte, brengt de patch ook nog andere voordelen mee. Zo worden de toekomstige patches kleiner en worden de laadschermen verbeterd. Bekijk hier de PlayStation 5-gameplay van Fortnite.

Fortnite is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord