Disney Epic Mickey
  • ONTWIKKELAAR Junction Point Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 november 2010
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Epic Mickey maakt releasedatum bekend

Disney staat garant voor kwaliteit in tekenfilms, maar in games zijn ze altijd minder geweest. Nu bemoeit Warren Spector, een goeroe in de gamedevelopment, ermee. Hij zal binnenkort Epic Mickey uitbrengen. Warren Spector kennen we onder andere van de eerste Deus Ex.

Vandaag is de releasedatum bekendgemaakt van Epic Mikey. 25 november zal hij als eerst in Europa verschijnen. 26 november verschijnt Epic Mickey in het Verenigd Koninkrijk en 30 november in de Verenigde Staten. Epic Mickey verschijnt exclusief voor de Nintendo Wii. Warren Spector heeft wel gezegd dat de franchise ooit multiplatform gaat. Misschien in de context van een sequel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?