Check hier alle PlayStation State of Play content

Epic Mickey Collectors Edition

Jaja, dat lees je goed. Een van de Wii-titels die je in de gaten moet houden krijgt een Collectors Edition. Een zeldzaamheidje op de Wii, want zo vaak zijn die er niet voor de witte doos.

In deze CE zit een skin voor je Wii en je Wii Remote. Ook een DVD en ach, kijk zelf maar op het plaatje. Er komen ook nog apart een aantal dingen uit, zoals een omhulsel voor je Nunchuck waardoor deze op de kwast in Mickey's hand lijkt (zie afbeelding) en een comic book over het avontuur. Misschien alleen in Amerika, maar hopelijk ook voor ons, Nederlanders.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?