Epic komt met Shadow Complex

Epic Games (bekend van onder andere Gears of War) heeft tijdens de E3 een geheel nieuwe arcade game aangekondigd, met de naam Shadow Complex. Het was een korte presentatie waarin misschien een minuut aan gameplay te zien was.

Door die kleine minuut konden we in ieder geval wel zien dat het met de actie in het spel wel goed zit. Hevige vuurgevechten zijn eerder regel dan uitzondering, en het is dan ook een game om in de gaten te houden de rest van het jaar. Hopelijk krijgen we er over een tijdje wat meer info over.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?