Epic heeft iets nieuws aan te kondigen

Mark Rein, een medewerker van Epic Games, heeft verteld dat ze tijdens de perconferentie van Microsoft van vanavond 'iets nieuws' hebben aan te kondigen. Wat het precies gaat zijn kon Rein nog niet vertellen, dat horen we pas tijdens de show.

Yes we will have something new to announce at E3. And I'm looking forward to seeing the show back to its former glory.

Rond half acht vanavond zal de persconferentie van Microsoft beginnen, dus dan zullen we meer informatie krijgen over wat Epic nou precies van plan is. Blijf dus bij Gameliner vanavond, om niets te missen van de start van de E3!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?