Epic Games-werknemers krijgen twee weken vakantie

Geplaatst:
Aangepast: 24 juni 2019 21:11

Alle medewerkers van Epic Games hebben vanaf vandaag twee weken vakantie. Het bedrijf sluit gedurende twee weken haar deuren, waardoor de ongeveer duizend medewerkers op adem kunnen komen.

Het waren twee bewogen jaren voor de Fortnite-ontwikkelaar Epic Games. Het succes van de Battle Royale-topper boekt al enige tijd groot succes voor het bedrijf, maar hier zit ook een keerzijde aan. Fortnite mag dan wel een commercieel succes zijn, maar veel Epic Games-medewerkers hebben door het succes extreem lange werkdagen gemaakt. Epic Games komt haar medewerkers tegemoet en legt gedurende twee weken al haar werkzaamheden neer. Dit laat de ontwikkelaar weten op haar website.

onbekend

De komende twee weken zijn er geen competitieve Fortnite-competities, georganiseerd door Epic Games. De nieuwe content voor het negende seizoen zal gewoon verschijnen op de geplande datum.

Bron: Epic Games

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord