Check hier alle X019 Londen-content

Epic Games-werknemers krijgen twee weken vakantie

Alle medewerkers van Epic Games hebben vanaf vandaag twee weken vakantie. Het bedrijf sluit gedurende twee weken haar deuren, waardoor de ongeveer duizend medewerkers op adem kunnen komen.

Het waren twee bewogen jaren voor de Fortnite-ontwikkelaar Epic Games. Het succes van de Battle Royale-topper boekt al enige tijd groot succes voor het bedrijf, maar hier zit ook een keerzijde aan. Fortnite mag dan wel een commercieel succes zijn, maar veel Epic Games-medewerkers hebben door het succes extreem lange werkdagen gemaakt. Epic Games komt haar medewerkers tegemoet en legt gedurende twee weken al haar werkzaamheden neer. Dit laat de ontwikkelaar weten op haar website.

Fortnite1

De komende twee weken zijn er geen competitieve Fortnite-competities, georganiseerd door Epic Games. De nieuwe content voor het negende seizoen zal gewoon verschijnen op de geplande datum.

BRON Epic Games

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?