Epic Games toont iPhone game draaiende op Unreal Engine

Op een Apple Event in San Francisco heeft Epic Games een iPhone game genaamd Project Sword gepresenteerd. De game zal gaan draaien op een aangepaste Unreal Engine en vindt plaats tijdens de middeleeuwen.

Project Sword zal een multiplayer 'slash-em-up' gaan worden, waarin spelers tegen elkaar kunnen vechten via een matchmaking service die geregeld wordt door het iPhone Game Center. Dit zelfde Game Center zal ook weer in-game achievements toevoegen aan Project Sword. De game ziet er grafisch strak uit en wordt rond kerst uitgebracht in de app-store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?