Epic Games teaset samenwerking Fortnite en The Avengers

Geplaatst: 23 april 2019 22:00
Aangepast: 23 april 2019 22:01

Op het officiële Twitteraccount van Fornite heeft Epic Games twee teasers geplaatst met een duidelijke verwijzing naar The Avengers. Afgezien van de twee afbeeldingen en een datum, geven de tweets niet bijster veel informatie prijs.

In beide tweets staat de tekst "Whatever it takes" te lezen, gevolgd door een datum. De hashtag en afbeeldingen laten weinig te raden over, want aan alles is duidelijk dat de werelden van Fortnite en The Avangers elkaar gaan kruizen in een volgende update. Recent waren er al geruchten over een mogelijke samenwerking tussen de game en de film-franchise nadat een foto van Robert Downey Jr. op de Twitterpagina van Donald Mustard werd gedeeld. Die geruchten zijn nu dus bevestigd door de twee afbeeldingen. Op de ene afbeelding is het schild van Captain America te zien en op de andere de hamer van Thor.

Volgens de teasers komen de werelden van Fornite en The Avengers vanaf 25 april samen.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord