Check al onze gamescom content hier!
Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Epic Games teaset samenwerking Fortnite en The Avengers

Op het officiële Twitteraccount van Fornite heeft Epic Games twee teasers geplaatst met een duidelijke verwijzing naar The Avengers. Afgezien van de twee afbeeldingen en een datum, geven de tweets niet bijster veel informatie prijs.

In beide tweets staat de tekst "Whatever it takes" te lezen, gevolgd door een datum. De hashtag en afbeeldingen laten weinig te raden over, want aan alles is duidelijk dat de werelden van Fortnite en The Avangers elkaar gaan kruizen in een volgende update. Recent waren er al geruchten over een mogelijke samenwerking tussen de game en de film-franchise nadat een foto van Robert Downey Jr. op de Twitterpagina van Donald Mustard werd gedeeld. Die geruchten zijn nu dus bevestigd door de twee afbeeldingen. Op de ene afbeelding is het schild van Captain America te zien en op de andere de hamer van Thor.

Volgens de teasers komen de werelden van Fornite en The Avengers vanaf 25 april samen.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?