Epic Games Store's Mega Sale kent een valse start

Geplaatst: 18 mei 2019 20:00
Aangepast: 18 mei 2019 20:00

Voor het eerst in de geschiedenis van het platform houdt de Epic Games Store ook een grote uitverkoop. Ondanks dat de Epic Mega Sale er veelbelovend uitzag, valt het niet bij alle uitgevers in goede aarde en kent het een valse start.

Vlak nadat de sale van start is gegaan besloot Paradox Interactive de game Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 terug te trekken van het platform. Niet veel later besloot ook 2K Games te reageren op de sale door Borderlands 3 uit de digitale winkelschappen te verwijderen. Het probleem ligt hem niet zozeer in de sale, want vergelijkbare platformen houden ook wel vaker een uitverkoop. Maar Epic Games geeft bovenop de bestaande kortingen ook nog eens tien euro korting op iedere game boven de vijftien euro. Dit geldt ook voor games die nog niet uit zijn zoals Borderlands 3 en Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Hiermee stonden deze games dus al in de uitverkoop voordat ze überhaupt zijn uitgebracht. Daarnaast zijn er een aantal uitgevers geweest die vanwege de actie besloten hun adviesprijzen omhoog te gooien.

De Epic Mega Sale loopt nog tot en met 11 juni, maar games als Borderlands 3 en Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zijn daar dus geen onderdeel meer van.

Bron: Epic Games Store
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord