Epic Games store accepteert geen slechte games

Geplaatst:
Aangepast: 24 maart 2019 14:00

De Epic Games Store heeft een hoge kwaliteitsstandaard en accepteert geen slechte games. Dit zei CEO Tim Sweeney onlangs in een interview, waarbij hij indirect uithaalde naar Valve's Steam.

Epic Games heeft met diens eigen store een behoorlijk alternatief in handen voor Steam. Aan alles is te zien dat ze bij Epic Games heel goed naar Valve's platform hebben gekeken en dan vooral de punten die niet goed zijn. Zo biedt Epic Games een betere verdeling van inkomsten met de ontwikkelaars, bieden zij maandelijks gratis games aan en zijn er geen community mogelijkheden. Hierdoor zorgen zij dat hun game store vrij blijft van 'vervuiling'. Na het debacle rondom de Rape Day game op Steam, waarbij Steam om vage redenen de game weigerde, is Tim Sweeney er als de kippen bij om wél een duidelijk standpunt in te nemen. Epic Games Store accepteert geen slechte games en heeft hoge kwaliteitseisen voor de games die zij aanbieden. Ondanks dat hij Steam niet direct benoemde lijkt dit toch een sneer te zijn richting Valve.

Bron: PC Gamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord