Epic Games store accepteert geen slechte games

De Epic Games Store heeft een hoge kwaliteitsstandaard en accepteert geen slechte games. Dit zei CEO Tim Sweeney onlangs in een interview, waarbij hij indirect uithaalde naar Valve's Steam.

Epic Games heeft met diens eigen store een behoorlijk alternatief in handen voor Steam. Aan alles is te zien dat ze bij Epic Games heel goed naar Valve's platform hebben gekeken en dan vooral de punten die niet goed zijn. Zo biedt Epic Games een betere verdeling van inkomsten met de ontwikkelaars, bieden zij maandelijks gratis games aan en zijn er geen community mogelijkheden. Hierdoor zorgen zij dat hun game store vrij blijft van 'vervuiling'. Na het debacle rondom de Rape Day game op Steam, waarbij Steam om vage redenen de game weigerde, is Tim Sweeney er als de kippen bij om wél een duidelijk standpunt in te nemen. Epic Games Store accepteert geen slechte games en heeft hoge kwaliteitseisen voor de games die zij aanbieden. Ondanks dat hij Steam niet direct benoemde lijkt dit toch een sneer te zijn richting Valve.

Epic Games Store1

BRON PC Gamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?