Epic Games neemt Fall Guys ontwikkelaar MediaTonic over

Geplaatst: 2 maart 2021 22:05

Epic Games heeft de Tonic Games Group overgenomen. Dit heeft Mediatonic bekendgemaakt in een tweet op hun Twitterkanaal.

Mediatonic is vooral bekend door het ontwikkelen van de succesvolle game Fall Guys. Met de overname ziet Mediatonic nog meer kansen om Fall Guys te blijven ondersteunen. Het team van destijds 35 man is door het succes van de kleurrijke jelly beans al uitgebreid naar ruim 150 medewerkers. De ontwikkelaar heeft nog altijd volop plannen voor de game en denkt met de overname een nog snellere groei door te kunnen maken. Zo staat onder andere op de agenda om Fall Guys naar de Nintendo Switch en Xbox consoles te brengen om zodoende zoveel mogelijk mensen met Fall Guys in aanraking te kunnen laten komen. Eerder vandaag werd ook al nieuws over Fall Guys seizoen 4 onthuld.

Bron: MediaTonic
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord