Epic Games neemt Fall Guys ontwikkelaar MediaTonic over

Epic Games heeft de Tonic Games Group overgenomen. Dit heeft Mediatonic bekendgemaakt in een tweet op hun Twitterkanaal.

Mediatonic is vooral bekend door het ontwikkelen van de succesvolle game Fall Guys. Met de overname ziet Mediatonic nog meer kansen om Fall Guys te blijven ondersteunen. Het team van destijds 35 man is door het succes van de kleurrijke jelly beans al uitgebreid naar ruim 150 medewerkers. De ontwikkelaar heeft nog altijd volop plannen voor de game en denkt met de overname een nog snellere groei door te kunnen maken. Zo staat onder andere op de agenda om Fall Guys naar de Nintendo Switch en Xbox consoles te brengen om zodoende zoveel mogelijk mensen met Fall Guys in aanraking te kunnen laten komen. Eerder vandaag werd ook al nieuws over Fall Guys seizoen 4 onthuld.

BRON MediaTonic

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?