Epic-accounts geblokkeerd na aanschaffen meerdere games

Geplaatst: 21 mei 2019 19:10

Het is mogelijk dat Epic-accounts geblokeerd raken als er kort achter elkaar meerdere aankopen worden verricht. Het strenge anti-fraude systeem van de digitale winkel treedt dan in werking.

Sinds vorige week is de Epic Games Store gevuld met talloze aanbieden. Reden genoeg voor gamers om hier gebruik van te maken en er op los te kopen. Dat is precies wat velen doen. Maar gamer en streamer Patrick Bolvin kwam van een koude kermis thuis. Hij merkte op dat zijn Epic Games Store-account plotseling geblokkeerd was toen hij meerdere games achterelkaar had aangeschaft. Hierover beklaagde hij zich op Twitter, waarop een Epic Games Store-persvoorlichter reageerde. De persvoorlichter laat weten dat het anti-fraude systeem de oorzaak is van de blokkade. Deze treedt in werking zodra meerdere games kort achter elkaar worden aangeschaft.

De Epic Games Store heeft nog geen winkelwagen-functionaliteit, waardoor games stuk per stuk afgerekend dienen te worden. Het bedrijf heeft wel in de planning staan om deze functionaliteit binnen nu en zes maanden op te leveren.

Bron: Epic Games

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord