Check hier alle e3 2019-content

Epic-accounts geblokkeerd na aanschaffen meerdere games

Het is mogelijk dat Epic-accounts geblokeerd raken als er kort achter elkaar meerdere aankopen worden verricht. Het strenge anti-fraude systeem van de digitale winkel treedt dan in werking.

Sinds vorige week is de Epic Games Store gevuld met talloze aanbieden. Reden genoeg voor gamers om hier gebruik van te maken en er op los te kopen. Dat is precies wat velen doen. Maar gamer en streamer Patrick Bolvin kwam van een koude kermis thuis. Hij merkte op dat zijn Epic Games Store-account plotseling geblokkeerd was toen hij meerdere games achterelkaar had aangeschaft. Hierover beklaagde hij zich op Twitter, waarop een Epic Games Store-persvoorlichter reageerde. De persvoorlichter laat weten dat het anti-fraude systeem de oorzaak is van de blokkade. Deze treedt in werking zodra meerdere games kort achter elkaar worden aangeschaft.

De Epic Games Store heeft nog geen winkelwagen-functionaliteit, waardoor games stuk per stuk afgerekend dienen te worden. Het bedrijf heeft wel in de planning staan om deze functionaliteit binnen nu en zes maanden op te leveren.

BRON Epic Games
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?