Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Enslaved toont gamescom-trailer

Enslaved brengt een oud Chinees verhaal in een nieuw jasje. Je speelt als twee personages. De man is heel sterk en kan tegen de vijanden vechten. De vrouw is daarentegen heel lenig en kan op plekken komen waar de man niet komt.

Vandaag is de gamescom-trailer verschenen van Enslaved. Check de trailer hieronder. Enslaved verschijnt 8 oktober voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?