Enslaved gaat voor goud

Ninja Theory is al een tijdje bezig met een nieuwe game. Enslaved: Odyssey to the West heet hij en wordt uitgegeven door Namco.

Vandaag maakte Namco bekend dat de game Gold is gegaan. Dit betekent dat hij af is en klaar om gedrukt te worden op DVD's en Blu-Ray Discs. Enslaved verschijnt 8 oktober voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?