Enslaved: Odyssey to the West: Pigsy's Perfect 10
  • ONTWIKKELAAR Ninja Theory
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 november 2010
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Enslaved DLC aangekondigd

Ondanks dat Enslaved nog niet eens in de winkel ligt heeft Namco Bandai al een DLC voor de game aangekondigd. Namco heeft echter nog niet veel los gelaten over de DLC. Wel weten we dat de DLC het personage Pigsy met zich mee zal brengen.

Waarschijnlijk gaat het dus om een extra toevoeging aan het verhaal. Over een eventuele datum heeft Namco het niet gehad, maar hoogstwaarschijnlijk zal de DLC te gelijk met de game uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?