Enorme bak met geld voor oude NES en games

Een moeder uit North Carolina heeft zonder het te weten de deal van haar leven gesloten. Zonder veel hoop zette ze een NES console, samen met vijf games, op eBay voor een schappelijke prijs van $9,99. Het laatste en winnende bod was echter een stukje hoger; het setje is uiteindelijk verkocht voor $13.105.

Reden voor deze enorme prijs is één van de games die het pakket bevatte, namelijk Stadium Events. Dit spel kwam samen met de 'Family Funn Fitness' mat uit, later de 'Power Pad' genoemd. Van het spel zijn maar weinig kopieën (niet meer dan 2000), aangezien de game maar één keer is uitgebracht op een Amerikaanse testmarkt in 1987.

Hoe dan ook, een aardige deal voor iemand die de game zelf nooit speelt, maar hem al jaren in de kas stof heeft laten verzamelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?