Enorm bezoekersaantal voor geslaagde gamescom

De eerste editie van welk evenement dan ook is altijd spannend. Gaan er veel mensen komen, of checkt iedereen het nieuws en de games juist vanaf de eigen warme huiskamer. En in het geval van de gamescom: is het een goede zet geweest om te verhuizen van Leipzig naar Keulen?

Het antwoord op de laatste vraag kan positief beantwoord worden. In tegenstelling tot de 203.000 mensen vorig jaar in Leipzig, hebben dit jaar 245.000 gamers de gamescom voor één of meerdere dagen bezocht. Dat is toch iets waar we met de hele industrie trots op mogen zijn. En in de wandelgangen hoor ik het al weer: de mensen kunnen niet wachten tot volgend jaar!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?