Enkele Telltale-games zijn van Steam verwijderd vanwege sluiting studio

Geplaatst:

Enkele Telltale-games zijn momenteel van Steam verwijderd. Dit is gedaan omdat de studio zijn deuren volledig moet gaan sluiten, meldt GameDaily.biz.

In september dit jaar werd al bekendgemaakt dat Telltale Games zijn deuren moest sluiten. Een groep van meer dan 250 medewerkers is hierbij per direct ontslagen. De gaming nieuwssite GameDaily.biz meldt nu dat Telltale Games samenwerkt met een extern bedrijf om alle assets te liquideren om zo alle crediteuren af te betalen. Om die reden zijn Telltale-games Back to the Future en Tales of Monkey Island al van Steam afgehaald. Wat er met de andere titels zoals Tales from the Borderlands en Game of Thrones gaat gebeuren, is nog onduidelijk. Telltale's The Walking Dead wordt in ieder geval afgemaakt door Skybound Games.

onbekend

Back to the Future en Tales of Monkey Island staan nu niet meer op Steam. De games blijven wel beschikbaar in je bibliotheek wanneer je ze hiervoor al gedownload had. Of de andere Telltale games ook verwijderd zullen worden, is nog niet bekend.

Bron: GameDaily.biz
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord