Engelstalige demo MGS: Peace Walker aangekondigd

Voorlopig kan je enkel met de Japanse demo van Metal Gear Solid: Peace Walker aan de slag. Een doorn in het oog voor de normale polyglot, die helaas niet de helft van zijn dierbare leven in het leren van de Japanse taal heeft gestoken.

Goed nieuws voor de mensen die zich hierin herkennen, want vandaag wist Kojima Productions ons te vertellen dat ze druk bezig zijn met de Engelstalige versie van de demo. Wanneer we kunnen genieten van de demo is voorlopig nog niet bekendgemaakt. Hou Gameliner de komende dagen, en langer, dus zeker in de gaten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?