Engelse demo van MGS: Peace Walker is uit

Zojuist is ook de Engelse demo verschenen van Metal Gear Solid: Peace Walke in de PSN Store, zo meldt de Engelse website VG247. De Japanse demo van Metal Gear Solid: Peace Walker is dan alweer een tijdje uit, maar daar hebben wij Europeanen niet zoveel aan.

Metal Gear Solid: Peace Walker verschijnt op de Sony PSP en zal op 28 mei 2010 verschijnen. De game vertelt het volgende verhaal uit de serie van Snake, en zal een directe sequel zijn op Snake Eather.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?