Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

EndWar 2 in de maak

De bekende RTS-game Tom Clancy's EndWar zal een vervolg krijgen. Dit werd bekendgemaakt door Michael De Plater, de creative director van Ubisoft. De game wordt momenteel ontwikkeld door een team in een studio van Ubisoft in Shanghai. Dit nieuws komt niet onverwacht, omdat het eerste deel maar liefst anderhalf miljoen keer over de toonbank ging.

De Plater wist ook te vertellen dat de singleplayer meer aandacht zal krijgen in deze opvolger. Ook zullen verschillende problemen in verband met de toegankelijkheid, de besturing, de camera en de balans in de campagnes opgelost worden. Een verschijningsdatum is voorlopig nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?