Endgame en DLC voor Warhammer: Chaosbane onthuld

Geplaatst: 29 mei 2019 15:45

Bigben Interactive en ontwikkelaar EKO Software hebben Endgame en DLC-plannen voor Warhammer: Chaosbane onthuld. In een nieuwe trailer wordt getoond wat spelers na de release van de game allemaal voor content kunnen verwachten.

Endgame is eigenlijk New Game Plus, waarbij je de game opnieuw begint met alle vaardigheden en geld waarmee je bent geëindigd. Spelers kunnen kiezen uit drie varianten van Endgame: een rustig potje in een in willekeurig gegenereerd level, gevechten in een kerker naar keuze of een gevecht tegen één van de eindbazen.

Na de lancering van Warhammer: Chaosbane verschijnen er regelmatig updates, die onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad en nieuwe uitrusting toevoegt, en zorgt voor een hogere level cap. Daarnaast komen er vier stuks betaalde DLC, die nieuwe skills, speelbare personages, companions en verhaallijnen bevatten.

Warhammer Chaosbane verschijnt op 4 juni voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bezitters van de Magnus Edition en Digital Deluxe Edition kunnen op 31 mei al met de game aan de slag.

Bron: Bigben Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer: Chaosbane

Series

Warhammer

Uitgever

Bigben Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 juni 2019

Ontwikkelaar

EKO Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord