End of Eternity in nieuwe trailer

Vorige week werd de game End of Eternity aangekondigd, een gloednieuwe RPG van tri-Ace en SEGA. Vandaag is de debuuttrailer van de game verschenen, waarin we alvast een voorproefje krijgen van hetgeen wat ons te wachten staat.

De trailer komt rechtstreeks van de Spring Xbox Conference in Japan. Dit event is georganiseerd door Microsoft en is op dit moment in volle gang. Ram maar snel op de play knop en kijk naar de eerste echte beelden van deze nieuwe game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?