Enclave Wii-poort moet worden uitgegeven door TopWare

Zojuist heeft ontwikkelaar Starbreeze aangekondigd dat het een uitgever heeft gevonden voor de Wii-poort van de Enclave welke verscheen in 2002 op de Xbox en pc.

Volgens de website Joystiq zal TopWare Interactive de wereldwijde IP- en merkrechten van de game Enclave: Shadows of Twilight hebben overgenomen. De uitgever zal dan verantwoordelijk zijn voor de release van de Nintendo Wii-versie van deze game.

Wanneer de game gaat verschijnen is nog niet bekend. Maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?